Többcélú univerzális 8 Be \ 8 ki Adatgyüjtő - Vezérlő modul

Ez a modul elengedhetetlen a PC alapú mérésadatgyüjtéshez, és PC alapú vezérlés kialakításához!

Az Industry 4.0 célkitűzései okán napjainkban egyre több a kifejezetten PC alapú vezérlési megoldás, amikor is számtalan bemenő információ feldolgozásának eredménye alapján szükséges a cselekvést megvalósítani, amely a rugalmas feltétel rendszer miatt más "merevebb" vezérléstechnikai programozható eszközzel megvalósítani nem, vagy csak nehézkesen lehet.

A 8 be \ 8 ki modul segítséget nyújt a PC alapú döntéshozó szoftverek alkalmazásához. A modul 24VDC ipari környezetre lett tervezve, ahol 24 órás igénybevétel mellett is jól teljesít. A 8 bemenete optocsatolt bemenet, melynek segítségével a döntés hozatalhoz szükséges információt tudja biztosítani a PC-nek, míg 8db kimenete P tipusú, és a döntést eredményeként létrejövő cselekvési igényt továbbítja a rendszer aktuátoraihoz.
Egyedi igények esetén 16 \ 16 modul is elérhető, továbbá a modul USB, soros, RS485, RS422, LAN illesztéssel is elérhető!


Esztétikus ABS házban, amely szerelőlapra történő felerősítést tesz lehetővé.Minden bemenet, és kimenet állapotáról visszajelző LED ad információt a rendszer könnyebb hibaelhárítása érdekében. A hardverhez tartozó teszt szoftver a letöltések menüben elérhető.